13 Nisan 2014 Pazar

İski bina içi tıkanıklığı açarmı


RÖGAR TIKANIKLIĞI AÇMA
                Günümüz şartlarıyla tuvalat ve banyo atıklarımızın hepsi rögarlara akmaktadır. Elbet ki belirli bir zamandan sonra bu boru hatları da tıkanıklık göstermektedir. Belediye çalışmaları bu tıkanıklıkları açmada uzman ve teknik kadrolarını kullanarak bu işleri halletmektedirler. Ancak evinizin atıkları sizin hattınızın rögarınıtıkadığını varsayarsanız, bu durum karşısında ne yapabilirsiniz? bu soruları cevaplandıralım.
                Eviniz de oluşabilecek herhangi bir sıkıntı ve tıkanıklık esnasında tabiki ilk öncelik olarak kişisel müdehalenizi gerçekleştirirsiniz. Peki bu işe yaramazsa ne yapıcaksınız? Tabiki de bu işi bilen yetkin ve uzman kadrolardan yardım alarak bu işi halledeceksiniz. Bu uzman kadrolar, teknolojik tıkanıklık açma cihazları ile bu işleri halletmekte ve son derece de kısa zamanda teslim etmektedirler. Rögartıkanıklığı normallerinden farklı olarak evinizle ilgili olan bir problem değil, aksine sokak hattında yaşanan problemden dolayı sizide alakadar etmektedir. Logar tıkanıklığı ciddi bir iştir. İnsan sağlığını tehlikeye atacak sorunlara neden olabilir. Şehrin altyapısını sağlayan kanalizasyon sisteminin bacası olarak da nitelendirilen logarlar sistemin de hava almasını sağlamaktadır. Pis suların uzaklaştırılmasını sağlayan kanalizasyon şebekeleri hava almazsa tehlikeli sonuçlara neden olabilir.
                Bu zamana kadar yapılan rögartıkanıklığı işlemleri, son derece eski usüller kullanılarak kırma ve dökme işlemleri sonucu masraflar çoğaltılması yanında birde maddi olarak etkilemiştir. Bu durumları yaşamak istemiyosanız firmalarla iletişime geçmelisiniz diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder